Onze website
Van harte welkom op de website van Wijkvereniging Drievliet - 't Zand!

Via deze website houden we u op de hoogte van onze cursussen en andere activiteiten die wij organiseren.

U kunt ons vinden in wijkcentrum de Fuik !! Voorn 10 (Vlietplein)

Wordt lid
Meld u zich aan bij de wijkvereniging voor slechts Ä 10,00 per jaar, zodat wij nog meer en andere activiteiten kunnen organiseren!
Wij werken nog steeds grotendeels zonder subsidie en alleen met vrijwilligers. Daarom is uw lidmaatschap hard nodig!

Voordeel lidmaatschap ; voor senioren cursussen ontvangt u korting op de lesprijs.
Disclaimer

De informatie op deze website komt tot stand onder de verantwoordelijkheid van de Wijkvereniging.

Ondanks de grote zorgvuldigheid en nauwkeurigheid bij het samenstellen en publiceren van het materiaal, kan de informatie verouderd, incorrect en/of incompleet zijn.

In geen geval is de Wijkvereniging aansprakelijk voor schade ontstaan uit het direct of indirect gebruik van het materiaal van deze website.

Het is mogelijk dat via deze website toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. De Wijkvereniging heeft geen zeggenschap over deze websites en kan derhalve niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud of voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of informatiebronnen.

Privacy

De Wijkvereniging hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. De gegevens die u via deze website verstuurd, worden enkel gebruikt voor het doel waarvoor u uw gegevens heeft verstuurd. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Indien u ongewenst gefotografeerd bent en als deze foto('s) vervolgens ongewenst op de website is/zijn gepubliceerd, kunt u dat schriftelijk (dus ook via e-mail) melden aan de webmaster van de Wijkvereniging (via de contact-pagina). De Wijkvereniging zal het beeldmateriaal dan zo snel mogelijk van de website verwijderen.

Informatie over bezoeken aan deze website worden slechts gebruikt ter ondersteuning van statistische verwerkingen en niet gebruikt ter identificatie van individuele personen.

Copyright

De Wijkvereniging behoudt het auteursrecht op alle via deze website verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo's, grafische voorstellingen en fotomateriaal.

Niets uit de informatie mag zonder schriftelijke toestemming openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd.

Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan. Citeren met bronvermelding.

Wanneer derden foto's ter beschikking stellen voor publicatie op deze website doen zij daarmee afstand van hun auteursrecht, recht op handelsmerk en andere intellectuele rechten.
Mededelingen
We zijn nu ook te volgen op onze Facebook pagina

https://www.facebook.com/defuik


Hier zijn tal van foto`s en video`s terug te vinden en is ook informatie over onze activiteiten te vinden.-------------------------------------

Kaartjes voor het Sinterklaasfeest op 2 december a.s. zijn verkrijgbaar in wijkcentrum De Fuik, Voorn 10.

Graag contant betalen. Per kind 1 begeleider. Begeleider moet ook in het bezit zijn van een kaartje om binnen te komen. Meer informatie vind u bij "Agenda" en op onze facebookpagina https://www.facebook.com/defuik
DE PRIVACY VERKLARING VAN WIJKVERENIGING DRIEVLIET-`t ZAND IS TE VINDEN IN DRIE DELEN BIJ HET FOTOBOEK, EN HANGT OOK GEPRINT IN WIJKCENTRUM DE FUIK.
Nieuwsbrief
Meld u aan voor onze nieuwsbrief om de laatste nieuwtjes te ontvangen!

Klik hier en meld u aan!
Copyright 2010 - 2023 Wijkvereniging Drievliet - 't Zand - Laatst bijgewerkt op: 31-10-2023 - Disclaimer