Welkom op onze website!

BELANGRIJKE MEDEDELING :

WIJKCENTRUM DE FUIK SLUIT TOT DONDERDAG 19 NOVEMBER DE DEUREN EN IS DUS GESLOTEN VOOR ALLE ACTIVITEITEN EN CURSUSSEN.

bezoekers dienen zich aan de coronaregels te houden zoals aangegeven bij binnenkomst.
Ook moet elke bezoeker en medewerker zich registreren bij hun bezoek aan het wijkcentrum, en hun handen te desinfecteren, en gebruik te maken van de aangegeven looproutes, houd 1,5 mtr. afstand.
Ook mogen er maar 4 personen per keer aan de bar staan met 1,5 mtr. afstand.
Er is de mogelijkheid om te pinnen, maar contant betalen kan natuurlijk ook.
bezoekers dienen de aanwijzingen van de aanwezige beheerder en/of medewerkers ten alle tijden op te volgen.

ER IS EEN MONDKAPJESPLICHT IN WIJKCENTRUM DE FUIK.
(bij binnenkomst en bij verplaatsingen in het gebouw moet u een mondkapje dragen, bij het zitten aan de tafels zit u 1,5 mtr uit elkaar, maar u hoeft dan geen mondkapje te dragen, ook bij deelname aan activiteiten is dit niet nodig)

RICHTLIJNEN EN VOORSCHRIFTEN KUNNEN TEN ALLE TIJDEN WORDEN AANGEPAST DOOR HET BESTUUR VAN DE WIJKVERENIGING.

bestuur wijkvereniging Drievliet-`t zand

De Wijkvereniging is gevestigd in Wijkcentrum De Fuik. Op deze locatie organiseren we diverse activiteiten en cursussen. Op deze website kunt u die activiteiten terugvinden en u kunt zich eventueel ook on-line inschrijven, ook is de
PRIVACY VERKLARING
van de wijkvereniging te vinden op deze website (u kunt deze vinden bij het fotoalbum in drie delen, ook hangt de verklaring in wijkcentrum de Fuik.)
Maandag gesloten

Openingstijden:
Dinsdag t/m Donderdag

Tevens is het wijkcentrum op werkdagen gesloten tussen 17.00 uur en 18.30 uur.
( andere openingstijden uitsluitend in overleg)

Daarnaast hebben we een agenda, fotoboek en diverse informatie over de Wijkvereniging zelf. Indien u nog vragen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen via de contact-pagina.

Wij willen u er graag op attent maken dat er een rookverbod geldt in De Fuik

Er word geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar

Het is helaas niet mogelijk om huisdieren mee te nemen in het wijkcentrum.
Hulphonden zijn uiteraard van harte welkom.

Het is helaas niet mogelijk om de zalen in ons wijkcentrum te huren voor privť feesten , maar alleen voor wijkgerichte activiteiten of cursussen.

Ons telefoonnummer is

contact en mailadressen zijn ook te vinden bij het bestuur.

Voor alle cursussen en activiteiten is er een informatiefolder te verkrijgen in wijkcentrum de Fuik.

Ook kunt u ons volgen op onze Facebook pagina
wijkverenigingdrievlietzand Ridderkerk

Namens het bestuur

Heeft u eventuele op of aanmerkingen, of wilt u zelf een cursus gaan organiseren of u heeft ideeŽn over een activiteit of u wilt gewoon informatie omtrent De Wijkvereniging maakt u dan gerust eens een afspraak met ons of stuurt u een e-mail naar info@wijkverenigingdrievlietzand.nl.

Wij staan altijd open voor een gesprek en misschien kunnen wij u verder helpen.