Via deze website, maar vooral via onze facebookpagina; www.facebook.com/defuik houden we u op de hoogte van onze cursussen en andere activiteiten die wij organiseren.

U kunt ons vinden in wijkcentrum de Fuik !! Voorn 10 (Vlietplein)

Wordt lid
Meld u zich aan bij de wijkvereniging voor slechts 10,00 per jaar, zodat wij nog meer en andere activiteiten kunnen organiseren!
Wij werken nog steeds grotendeels zonder subsidie en alleen met vrijwilligers. Daarom is uw lidmaatschap hard nodig!

Voordeel lidmaatschap ; voor senioren cursussen ontvangt u korting op de lesprijs.
Inschrijven

Met dit formulier kunt u zich aanmelden voor cursussen, activiteiten, lidmaatschap en vrijwilligerswerk. Zodra u dit formulier heeft ingevuld neemt de Wijkvereniging zo snel mogelijk contact met u op!
Uw voor- en achternaam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail adres:
Activiteit/cursus:
Lidmaatschap: (?) Ja, ik steun de wijkvereniging met 10,00 per jaar
Vrijwilligers: (?) Ja, ik heb eventueel interesse in vrijwilligerswerk

U kunt een ruimte huren via www.defuik-verhuur.nl
of door een mailtje te sturen naar info@beheerder@gmail.com
Meerdere info en foto's zijn te vinden op;

www.facebook.nl/defuik

Copyright 2010 - 2024 Wijkvereniging Drievliet - 't Zand - Laatst bijgewerkt op: 18-04-2024 - Disclaimer